Szarvaskút Dámszarvas farm

Dámszarvas farm

Történetünk

Egy szép tavaszi, napsütötte délután csak ültem a hintán, mellyel párom lepett meg születésnapomra, és élveztem a csendet, a békés csöndes, csodás tájat, és egyszer csak egy mondat hagyta el a számat: „De jó lenne, ha ezen a szép réten szarvasok legelnének…!”
Innen indult történetünk. Az ötletet hamar tettek követték, és a pár hónapos adminisztrációs, valamint hatósági engedélyeztetési folyamatokat végigjárva 2022. karácsonyára megkaptuk a vadfarm létesítésére vonatkozó hatósági engedélyeket, miközben el is készült a farm a szükséges felépítményekkel. Izgatottan készen álltunk első jövevényeink fogadására, akik nemsokára meg is érkeztek, így az elsők között köszönthettük Mámit, a vezértehenünket, Cremort, a fehér bikát, az egymástól megkülönböztethetetlen Ikreket, és az akkor még bájos, és cukorfalat Brunót, aki azóta komolytalan férfivá érett.
Hamar barátságot kötöttünk velük, és hála a sok almának, répának, a velük töltött sok időnek, abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy gyorsan a csapat tagjaivá fogadtak minket.

Egy kis idő múlva még több lépésben bővült a csapat létszáma, csatlakozott hozzánk Brunó gyerekkori játszótársa, Enzó, a három fehér Nővér, és végül Mokka a fekete tehén. Így már tényleg látványosan életre kelt a farm. A nappalok minden szakában bámulatos látványt nyújtottak a közben kitavaszodott tájon.

Nyáron újabb boldogság bonbonokkal töltődtünk fel, mikor is a vemhesen érkezett lányaink sorra hozták világra borjaikat. Így csatlakozott csapatunkhoz Cinti, Sunny Boy, Eperke, Latte, és a kis törékeny Angyalka.

A csapat bővülésével együtt a farmot körülvevő hinták száma is növekedésnek indult, hogy többen részesüljenek abban a teljes nyugalmat, és szellemi kikapcsolódást nyújtó élményben, amit a Bakony közepén átélhet az ember, miközben egy gyönyörű környezetben egy hintán ülve egy rövid időre részese lehet a természet nyugalmának.

Kellemes hintázást kívánunk mindenkinek!

Hotel Szarvaskút – Tökéletes feltöltődés a Bakonyban! | Szarvaskúti Dám farm

Ajánlataink

Tekintse meg akciós csomagajánlatainkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról, rendezvényeinkről, a Bakony fontosabb történéseiről.