Szállodánkról

Szállodánkról

Tökéletes feltöltődés
a Bakonyban!

Hotel Szarvaskút✭✭✭✭ a Bakony fővárosától, Zirctől 3 km-re, erdei környezetben található. Az év egészében nyitva tartó szállodánk, színvonalas szolgáltatásaival, összesen 38 szobával várja pihenni, kikapcsolódni vágyó Vendégeit.

A Bakony vonzereje

A mi Bakonyunk az Ön nyugalmának szigete...

Lágy ívű dombok, végeláthatatlan sűrű erdők, szelíd patakvölgyek, változatos vadvilág, tiszta, friss levegő- bizonyára sokunknak a gondolataiban ezek a képek jelennek meg, amikor a Bakony kerül megemlítésére. De a Bakony nem csak természeti látnivalókban bővelkedik. Mind a kultúra, mind az aktív turizmus területén számos, országos szinten is kiemelkedő attrakcióval büszkélkedhet e táj, melyek biztosítják az idelátogatóknak a gazdag és sokszínű programkínálatot az év bármely szakában.
A Bakony vonzerejét, ezt a sokszínűséget szállodánk színvonalas szolgáltatásaival egészíti ki, hogy az idelátogatónak valóban tökéletes feltöltődés legyen a pihenésre szánt idő.
Kedvcsinálónak összegyűjtöttünk 20-25 km-es körzetében fellelhető látványosságokat, program lehetőségeket, túrákat.

Szállodánkról

Szarvaskút legendája

Sok évszázaddal ezelőtt a Bakony hegységben elterülő buja erdő érintetlen területei a vadászok kedvelt helye volt, hiszen az erdőkben fakadó kristálytiszta forrásvíz mentén gyakran oltották szomjukat az erdőben vándorló szarvascsordák.
A szarvasok azonban minden neszre jelzést adtak és a csorda egyszerre rezdült és állt tovább a vadászok elől. Egy pazar trófeájú kecses hímet azonban mégis sikerült egy vadásznak megsebeznie a forrás mellett. A sérült bika – lőtt sebének fájdalmát enyhítve – nagyokat kortyolt a hűs forrásvízből, melytől visszanyerte erejét, megmenekült a vadász elől. A legendás forrás még ma is tiszta iható vízzel táplálja a Hotel Szarvaskút közvetlen szomszédságában található tavat.

Exkluzív ajánlatok

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról, last minute kedvezményeinkről!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról, rendezvényeinkről, a Bakony fontosabb történéseiről.